mikvagymuk

Keresztül kasul a világban, egy különös állatfaj tanulmányozása, szociopatikus ráutalásokkal. Annyira vicces, hogy magán röhög, de még a poén előtt bőven, vagy a felénél rájön, hogy nem tudja, mi a vége.

Friss topikok

  • közösség: olvas de csak ritkán, akkor viszont az összeset....nehagydabbaeztablogot ! mindig lemaradok a fels... (2008.12.06. 10:57) több mint 1 éve bloggolok
  • nye: Ne unjad, mert imádom olvasni. Főleg, ha odamondós kedvedben vagy. Két ajánlott link közül az alsó... (2008.12.01. 09:57) nevetős
  • Ancs: Ne legyél már ennyire mediterrán! :)éljen a forraltbor, ami csak hidegbe jó. (2008.11.29. 15:40) Tél
  • Tiptirip: Sok-sok gratulla az ügyi hipolovasterapeutasegítőnek!!!! Csak tudnám mi köze a vizilóhoz :) R (2008.10.29. 13:27) Lópacigáspár
  • change: Hajnali ének Jeszenyin Szergej Alekszandrovicsnak Vlagyimir, 1973. Nem tudja kedves, hogy hol h... (2008.10.17. 23:56) és ismét

Linkblog

Szezon-3

2008.10.16. 10:58 | CV | Szólj hozzá!

Jég

Krétakörös színészeket én nagyon csipázom. Olyan természetesen tudják eljátszani a szűzet, a kurvát, a gengsztert, a papot, a szerelmest, a bolondot. Különösen szeretném megköszönni a tegnapi estét Csákányi Eszternek. Mintha radarral szúrta volna ki lelkiállapotom, és leírta a bűvös mondatot: Ne félj!

Mondruczó Kornél amúgy nem százas. Ezt már többször bebizonyította. Beteg, perverz, erőszakos egy darab, sok beteg poénnal, fricskával, nagy összeesküvés elméletekkel az összeesküvés elméletek készítőiről. Jó groteszk.

Nekem kicsit hosszú volt az első félidő, brutál sok szexel, meztelen testtel. Nem vagyok konzervatív, de minek ezt? A másodikban aztán az összes moralitást megkapta a kedves néző.

A darabhoz kellett volna némi előképzettség, hogy az orosz történelem, politika összes poénját értsem, de így se volt rossz.

Zene: tuti szupi

Ja, és nem ajánlom a babzsákon ülést az első sorban senkinek. Nagyon fárasztó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mikvagymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5716601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása