mikvagymuk

Keresztül kasul a világban, egy különös állatfaj tanulmányozása, szociopatikus ráutalásokkal. Annyira vicces, hogy magán röhög, de még a poén előtt bőven, vagy a felénél rájön, hogy nem tudja, mi a vége.

Friss topikok

  • közösség: olvas de csak ritkán, akkor viszont az összeset....nehagydabbaeztablogot ! mindig lemaradok a fels... (2008.12.06. 10:57) több mint 1 éve bloggolok
  • nye: Ne unjad, mert imádom olvasni. Főleg, ha odamondós kedvedben vagy. Két ajánlott link közül az alsó... (2008.12.01. 09:57) nevetős
  • Ancs: Ne legyél már ennyire mediterrán! :)éljen a forraltbor, ami csak hidegbe jó. (2008.11.29. 15:40) Tél
  • Tiptirip: Sok-sok gratulla az ügyi hipolovasterapeutasegítőnek!!!! Csak tudnám mi köze a vizilóhoz :) R (2008.10.29. 13:27) Lópacigáspár
  • change: Hajnali ének Jeszenyin Szergej Alekszandrovicsnak Vlagyimir, 1973. Nem tudja kedves, hogy hol h... (2008.10.17. 23:56) és ismét

Linkblog

kóstolgatás

2008.07.24. 18:57 | CV | Szólj hozzá!

Az okosságnak számos formájával, megnyílvánulásával és hiányával találkoztam már. Olyan nehéz eldönteni, hogy valaki okos, inteligens, művelt vagy nagyon jó emberismerő.

Azt hiszem, NagyK az egyik legokosabb ember, akivel valaha találkoztam. Nem szociális, de pár perc alatt az ember veséjébe lát, nem szószátyár, de tudja a legapróbb részletekig, hogy hogyan működik a világ, hogyan rakták össze. És még a jövőbe is lát.

Engem Ő nevelgetett a sajátos modorán. Utolsó tanácsával is a közepébe talált.

Szilvi! Egy valamire kérlek, ismerlek, és tudom, hogy milyen hamar mondasz véleményt. Az új munkahelyeden ezt kérlek ne tedd, ne hangoztasd, hogy kiről, miről mit gondolsz. Nem tudhatod, hogy ki hogyan gondolkozik. Eddig védett környezetben voltál, most nem így lesz.

Úristen, mennyire igaza volt! Azt érzem, hogy mindenki méreget, tesztel, dobozba tesz. Én pedig harapom a szám, ha buziznak, cigányoznak, komcsiznak. De tényleg ez a helyes? Csendben megjegyzem, hogy ki melyik csapatba játszik, és aszerint dolgozom? Minden szavam patikamérlegen kimérve, nem mondunk véleményt, mégha kérdeznek se. Bár egyvalaki már megjegyezte, hogy ez a csaj biztos egy emancipunci.

Uh, most tényleg nagyon elveszettnek érzem magam. És még a trénerem sincs velem.

Amúgy NagyK ennél jóval több méltatást érdemel, de közösségi oldalakon ilyet nem teszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikvagymuk.blog.hu/api/trackback/id/tr46583997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása